Povratak na početnu stranicu

Machinerypark.com
Uspješan rast na temelju vašeg povjerenja - već preko 10 godina

Machinerypark jedan je od vodećih online trgovinskih portala u međunarodnoj trgovini građevinskim strojevima. Naša platforma uživa povjerenje trgovaca, proizvođača i građevinskih poduzeća od 2003. godine. naša baza podataka obuhvaća preko 50 000 oglasa za prodaju i najam građevinskih strojeva, industrijskih postrojenja i namjenskih vozila različitih proizvođača.

od početka nastojimo obuhvatiti što više zemalja u svijetu i tako omogućiti da pronađe dovoljan broj interesenata i za ponudu i potražnju "egzotičnih" strojeva.

Dugoročno povjerenje i zadovoljstvo kupaca naš su prioritet: Povjerenju među oglašivačima pridonijela je i mogućnost da dva mjeseca besplatno oglašavate i testirate našu platformu bez ikakvog rizika. Oglašivači i kupci osim toga cijene prvoklasnu uslugu našeg stručnog tima.

U potrazi za nekim strojem Machinerypark pruža optimalne uvjete za uspješnu potragu - ako ne možete odmah pronaći željeni stroj, možete iskoristite mogućnost besplatnog oglasa za potražnju.

trgovinski portal Machinerypark godinama kontinirano raste. "Osnivač i direktor PM Portal GmbH Andreas Mannhart"tvrdi da je ipak puno važnije"da smo osmišljenim radom osigurali ugled i izašli iz sjene portala za prodaju i najam vozila. Naš cilj nije brza trgovina već solidan odnos s klijentima s uvjerljivim rezultatima."

Da je naš koncept pozitivno prihvaćen na tržištu, pokazuju sljedeći podaci: Broj naših stalnih klijenata neprestano raste, a time i broj interesenata. Machinerypark pronalazi ciljanu skupinu i stoga je prvi izbor među oglašivačima putem bannera & co.