pokretno postrojenje za lomljenje

Hydraram HDS-700 | Staubbinder | Neu!

Hydraram HDS-700 | Staubbinder | Neu!
 
 
 
 
 
 
 
 

Cijena na upit

Machinerypark-ID
OVOQ-6173-MJ
Kategorija
pokretno postrojenje za lomljenje
Proizvođač
Hydraram
Model
HDS-700 | Staubbinder | Neu!
Godina proizvodnje
2020
Stanje
Novo
Lokacija
9231 Surhuisterveen
Nizozemska


Novi topovi za prskanje vode HDS serije: napredni sustavi za kontrolu prašine i mirisa tijekom poslova rušenja, recikliranja ili proizvodnje.

Topovski sprej Hydraram apsolutno je neophodan za bilo koji projekt rušenja ili reciklažna mjesta. Ovaj stroj koristi snažne mlaznice da napravi oblak od fine maglice koja se veže s česticama prašine i mirisa u zraku. Te vezane čestice padaju na zemlju, ostavljajući samo 'isprani' zrak.

Naši sustavi su učinkovitiji i izdržljiviji od tradicionalnih sustava jer troši manje vode. Operator koji drži raspršivač više nije potreban! Zaboravite na problem s muljem na gradilištu i blatnim strojevima ili vozilima. Sa vodenim topom na gradilištu ostavljate bolji dojam lokalnim vlastima i ekološkim agencijama. Zaposlenici na gradilištu i građani u blizini mogu uživati ​​u boljem radnom okruženju jer se uklanja prašina i miris.

Naši sustavi za kontrolu prašine su za primjenu na: prašnjavim mjestima rušenja, gradilištima na cestama, postrojenjima za drobljenje, cementarama, čeličanama, transfer stanicama, odlagalištima i još mnogim mjestima gdje je prašina veliki rizik za okoliš. Hydraram HDS serija sprej kanona može se koristiti tamo gdje treba učinkovito ukloniti prašinu i miris. Zakonom će se u budućnosti možda zahtijevati kontrola prašine i mirisa.

Prednosti topovskih topova iz serije HDS:
• Učinkovite i trajne
• Mnoge aplikacije, poput rušenja i mjesta za recikliranje, gradilišta za ceste, postrojenja za drobljenje, mjesta za reciklažu, cementare, tvornice čelika i drugo.
• Ostavljaju dobar dojam kod vlasti i tijela za provedbu zakona Možda će se trebati na svakom poslu u budućnosti

Budući da je svaka situacija različita, svaki sprej za topove može biti prilagođen vašim potrebama.

Dostupno je 5 modela iz serije HDS.

Jeste li zainteresirani? Rado ćemo vam dati ponudu! Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila: receptie@hydraram.com

Tehnički podaci

Težina
740 kg
CE norma
Da

Ponuđač

Hydraram B.V.

Hydraram B.V.
Gosp. Peter Wassenaar
Meander 7
9231 DB Surhuisterveen
Nizozemska

Član 16 godina
Kereskedelmi szolgáltatók

Obratiti se ponuđaču

Lokacija

State: Friesland
Near: Achtkarspelen, Opsterland, Smallingerland.

Izračunaj udaljenost

Traženi pojam
Kao registrirani korisnik na našem trgovinskom portalu možete jednostavno besplato postaviti upit za nove ili polovne proizvode pokretno postrojenje za lomljenje i predstaviti ga mnogobrojnim posjetiteljima Machineryparka.