Povratak na početnu stranicu
pokretno postrojenje za lomljenje

FABO PRO-150 MOBILE CRUSHING&SCREENING PLANT | 250-350 TPH

FABO PRO-150 MOBILE CRUSHING&SCREENING PLANT | 250-350 TPH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cijena na upit

Machinerypark-ID
WRHG-5492-FL
Kategorija
pokretno postrojenje za lomljenje
Proizvođač
FABO
Model
PRO-150 MOBILE CRUSHING&SCREENING PLANT | 250-350 TPH
Godina proizvodnje
2022
Stanje
Novo
Lokacija
35875 Izmir
Turska


Bunker sa vibracionim dodavačom
Naši inženjeri su ga razvili kao korisnički orijentisanu drobilicu, pozicioniranu na FABO vibrirajućim dodavać bunkerima, za rad sa visokom efikasnošću.

Brzina vibracija, kojima se lako upravlja automatskim sistemom, takođe može se ručno podesiti. Ova funkcija sprečava habanje bunkera i pruži korisnika dužu i efikasniju upotrebu.

Prilagođava se u skladu sa težinom proizvoda koji je na njega napunjen, a manje vibrira pri lakim, a više kod teških tereta, smanjujući tako troškove energije i održavanja.

Naš proizvod, koji ima mogućnost napajanja 35 m3 kamena na sat, jedna je od specijalnih građevinskih mašina koju je naša kompanija istakla svojim kvalitetom i iskustvom. Naš proizvod, koji je izdržljiv i idealan za dugotrajnu upotrebu, proizveden je u skladu sa CE standardima i ne sadrži materije koje mogu ugroziti ljudsko zdravlje.

Primarna Rotaciona Drobilica
FABO Primarne Rotacione drobilice dizajnirane su za drobljenje mekog i srednje tvrdog kamenja sa velikom brzinom rotora. Smatra se srcem mobilnog sistema na kome je. Osigurava da svi delovi na šasiji rade u harmoniji jedni s drugima, FABO kvalitet i široko pokriće garancije, pružaju poverenje i zadovoljstvo kupaca svojom dostupnom linijom podrške koja je dostupna 24 sata dnevno.

Uz pomoć brzih rotacionih drobilica rotora, proizvodi izliveni iz dodavača usitnjavaju se uz pomoć grede. Hidraulički podesive klipove omogućavaju dobijanje proizvoda u željenoj veličini.

Obloge i grede sprečavaju habanje primarne udarne drobilice FABO i nude dug radni vek. Zaštitne obloge se lako mogu zameniti. A životni vek se može povećati promenom smera gredima.

Vibro Sito
FABO Vibro Sito razdvaja proizvode koji izlaze iz drobilice pomoću od 4 mreže različitih veličina. Kada se dobiju željene dimenzije, oni se šalju na transportne trake.

Zahvaljujući dva ležaja na njemu, naš Vibro Sito održava raspodelu opterećenja na optimalnom nivou i nude dug životni vek. Zahvaljujući 8 specijalno proizvedenih čeličnih opruga, radi na najefikasniji način i pruža maksimalan kapacitet.

FABO Vibro Sito su kombinacija kvaliteta, pouzdanosti i performansi; Omogućava dug radni vek čak i pod najtežim uslovima. Njegova jedinstvena lokacija na mobilnom postrojenju za drobljenje i prosijavanje Pro-150 omogućava mu efikasniji rad. Fabo Vibro Sito, koje se kreće u harmoniji sa rotacionom drobilicom na kojoj se nalazi, osigurava materijal da se proizvodi u željenim veličinama.

Klapni Sistem (Opcionalno)
Klapni sistem je poseban sistem koji omogućava da se direktno usitnjeni materijal uzme iz drobilice uz pomoć predne trake zaliha, a da se ne preseje u mrežu.

Svojim jedinstvenim položajem neposredno ispred sita minimalizuje vreme proizvodnje.

Kada se želi postići jednoobrazan proizvod sa klapni sistemom, on onemogućava vibro sito i sprečava trošenje mrežica.

Rollen Rost (Opcionalno)
Rollen Rost je dizajnirana da spreči vlažni ili lepljivi materijal koji dolazi sa grubim kamenjem i mineralima da uđe u drobilicu i poremeti sistem u postrojenjima za drobljenje i presejanje kamena. Ako mokro i vlažno kamenje cirkuliše u sistemu, oni mogu smanjiti efikasnost drobilice, čak i ako ne zaustave potpuno rad mašina.

Princip rada Rollen Rosta zasnovan je na pravilnoj strukturi ovih vlažnih i lepljivih materijala pre nego što uđu u drobilicu. Oprema, koja je posebno dizajnirana za sprečavanje začepljenja u sitima i dodavačima, funkcioniše po principu rotacije u istom smeru i sinhronizovano ostavljajući malu udaljenost između sekvencijalnih diskova dizajniranih u različitim oblicima. Iako rade na maloj brzini, imaju vrlo visok kapacitet obrade.Stočne i povratne transportne trake
Preklapanje tipa hranjenja, povratne trake, transportne trake sa zalihama šalju pravi proizvod u drobilicu i prostor za zalihe prema receptu proizvoda nakon odvajanja materijala kroz vibro sito.

Svojom sklopivom strukturom minimalizuje dimenzije mašine na kojoj je. Po želji, broj i dužina traka mogu povećati na zahtev korisnika.

10-milimetarska elastična traka EP 125, krećući se na 4 mm st 37 Uvijeni list, savršeno transportuje agregat koji izlazi iz sita na područje na želju korisnika na najefikasniji način. Gumena traka, koja je proizvedena otporna na habanje, nikada vas neće izneveriti i pružiti dug radni vek.

Automatski sistem podmazivanja (opcionalno)
Automatski sistem podmazivanja je sistem zadužen za slanje masti koja se smanjuje tokom upotrebe postrojenja za drobljenje i prosijavanje i kojoj je potrebno održavanje u odgovarajući deo.

Mast ravnomerno raspoređuje na sve komponente mobilne drobilice kojima je potrebno podmazivanje i pruža savršeno podmazivanje.

Automatski sistem podmazivanja, koji pruža veliku lakoću održavanja, završava postupak podmazivanja za nekoliko sekundi bez potrebe za radnom snagom. Omogućava upotrebu pogona pokretnih drobilica na najefikasniji način.


highhdrolik-sistem--min.gif
Hidraulični sistem (opcionalno)
Hidraulika je sistem koji omogućava lako kretanje delova postrojenja za drobljenje i prosijavanje. Kao primeri mogu se navesti otvaranje, zatvaranje i pomeranje nosača mašine, trake za hranjenje, poklopce bunkera i dodavač drobilice.

Princip rada hidrauličkog sistema:

Kretanjem upravljačkih krakova, hidraulično ulje se može aktivirati i materijal na koji je hidraulični sistem povezan u željenom smeru.

Automatski sistem podmazivanja automatski popunjava mesta koja trebaju podmazivanje umesto korisnika, što umanjuje troškove održavanja korisnika. Rezultat je pedantnog rada naših inženjera hidrauličnih sistema, koji u potpunosti eliminiše potrebu za radnom snagom.

Sistem automatizacije
PRO-150 Postrojenje za drobljenje i prosijavanje kontroliše se potpunim sistemom automatizacije. Zahvaljujući sistemskoj ploči automatizacije na mašini, prilagođava se režim rada mašine. Princip rada mašine može se lako prilagoditi obliku materijala koji korisnik ubacuje u vibro bunkera. Mnoge funkcije kao što su brzina rotora drobilice, (opcionalno) brzina rollen rosta, brzina vibro bunkera mogu se prilagoditi sistemom automatizacije.

Sistem automatizacije, koji su kreirali Fabo inženjeri, stavljen je na raspolaganje svojim korisnicima u najsavremenijem obliku, uzimajući u obzir sva ispitivanja izvršena od proizvodnje do isporuke.

Nudi mogućnost upravljanja mašinom sa bilo kog mesta na svetu pomoću funkcije daljinske veze sa Internetom.

Sistem automatizacije koji vam omogućava da na najefikasniji način koristite mobilno postrojenje za drobljenje i presejanje pripremljen je sa PLC-om i svojim korisnicima pruža najnaprednije stanje tehnologije.

Kočioni sistem osovina
Glavni faktor koji omogućava lako pokretanje pogona za drobljenje Pro-150 su osovine sa zadnje strane. Raspored opterećenja drobilice izračunavaju naši inženjeri i određuju broj osovina i njihov položaj.

TRANSPORT
Fabo PRO-150 postrojenje za drobljenje minimalizuje gubitak vremena i gotovine korisnika svojom lakoćom transporta. Mobilne drobilice PRO -150, koji su razvili naši inženjeri, može se jednostavno premestiti kamionom na jednoj šasiji.

Mobilno postrojenje za drobljenje i prosijavanje PRO-150, koje smo stvorili kao rezultat 18 godina znanja i rada, dizajnirano je na najidealniji način za korisnika sa svojim kapacitetom drobljenja i prosijavanja i lakim transportom.

Kočioni sistem u osovinskom sistemu povećao je život i sigurnost imovine korisnika na najviši nivo i svoje ime je zapisao zlatnim slovima sa stopom nesreće od 0

Tehnički podaci

Garancija
Da
CE norma
Da

Ponuđač

FABO COMPANY

FABO COMPANY
Gosp. Erdal Bozkurt
Yazibasi Mah. 231/1 Sok. No:1 Yazibasi / Torbali / Izmir
35875 Izmir
Turska

Član 3 godina
Kereskedelmi szolgáltatók

Obratiti se ponuđaču