Povratak na početnu stranicu

Uspješna trgovina na najboljoj platformi za oglašavanje strojeva, namjenskih vozila i usluga

Machinerypark je vodeći međunarodni online trgovinski portal za polovne i nove strojeve, namjenska vozila i industrijska postrojenja. Naša platforma uživa povjerenje trgovaca, proizvođača i građevinskih poduzeća od 2003. godine.

ako želite prodati ili iznajmiti proizvod ili oglasiti uslužnu djelatnost:
Machinerypark je najbolji odabir za uspješno povezivanje s interesentima.
vaši oglasi bit će predstavljeni u cijelom svijetu.

osobitu važnost pridajemo individualnom savjetovanju i kompletnoj usluzi - profitirajte na temelju našeg iskustva!

Oglasi kupnja

Ovdje možete ponuditi strojeve, namjenska vozila i industrijska postrojenja u cijelom svijetu te neograničeno koristiti oglasnik Machinerypark - prva dva mjeseca besplatno!

Dodatne informacije

Oglasi iznajmljivanje

Ako želite iznajmiti stroj ili specijalizirano vozilo: Vaš oglas za iznajmljivanje na portalu Machinerypark brzo će pronaći interesenti iz vaše regije - uključujući sve važne informacije o modelu, cijenu i lokaciju. Ova usluga se prva dva mjeseca ne naplaćuje!

Dodatne informacije

Besplatan upit

Želite li kupiti ili unajmiti stroj, a na prvi pokušaj niste pronašli željeni proizvod? Tada besplatno oglasite potražnju na našem oglasniku! Kao registrirani korisnik možete tražiti željeni stroj po kategoriji i predstaviti ga mnogobrojnim oglašivačima na Machineryparku.

Dodatne informacije

Banner

Vaša ponuda u fokusu: Oglašavanjem putem bannera na Machineryparku privlačite pozornost na vašu tvrtku ili proizvod diljem svijeta.

Dodatne informacije